Over Escaperoom voor Thuis

Wat is een escaperoom-voor-thuis?

Een escaperoom voor thuis is, zoals de naam al zegt, een spel waar je niet voor naar buiten hoeft. Je kan ‘t gewoon thuis aan de keukentafel spelen!
Het is een puzzelspel waarbij je opdrachten krijgt zoals je ze in een escape room ook zou kunnen krijgen. Je hoeft dit keer níet te ontsnappen, maar je moet de escape room wél binnen een uur kraken, Zet de timer maar vast…

Je kunt de escape room kopen voor € 14,50, downloaden, printen en direct spelen.
Heb je geen printer? Kies dan voor de ‘thuisgestuurd’ versie van € 19,50. Dan krijg je het originele boekje thuisgestuurd!

Wij vonden het avonturenland zo leuk om te doen…. willen er nog wel meer doen! – Fam. Van Winden

Hoe ziet ‘t er uit? & Wat heb ik nodig?

  • Je krijgt een document van 15 pagina’s.  Die print je uit. 
  • Kies je voor de thuisgestuurd versie, dan krijg je het originele boekje thuisgestuurd
  • Verder heb je nodig: een schaar, kladpapier, pen of potlood (en – geheime tip – : een spiegeltje)
  • Én je hebt een laptop of smartphone met internet nodig voor de chat en het invoeren van codes.

 

 

Ontzettend leuk spel! Net binnen het uur het avonturenpark gered!!!! Gespeeld samen met 2 kinderen (10 en 6 jaar). Zit echt heel goed in elkaar en is erg uitdagend (vooral de achtbaan ;-)) – Fam. van Rooij

Chat

Ja, een van de leukste onderdelen van de escaperoom-voor-thuis is de chat . ‘Je praat met mevrouw Amber, directeur van pretpark Avonturenland. Je kunt haar alles vragen over haar park en de attracties. Ze geeft handige informatie en tips. En … de juiste codes.

De chat is een slimme en rijke chatbot. Het is gemakkelijk te gebruiken en maakt de ervaring interactief en extra spannend.

 

De familie groen is een entzettend leuk interactief escape spel om met het hele gezin te spelen! Wij zijn een uur lang met veel plezier bezig geweest met het oplossen van de puzzels. Waarbij onze kinderen ( 12,10 en 8 jr) steeds enthousiaster en fanatieker werden naarmate de tijd verliep. Echt een aanrader voor een middagje plezier! – Fam. Draaijer

Wie kan ‘t spelen?

De Escaperooms voor thuis van De Familie Groen zijn gemaakt om thuis te spelen; het liefst met een combinatie van volwassenen en kinderen.
Als je een slimme papa of mama hebt, kan dat al met kinderen vanaf 7 jaar.
Er zit geen maximum leeftijd aan. Als je opa van 70 goed is in puzzelen, dan kan ‘ie zéker meedoen.

Tijd: 60 minuten
Moeilijkheid:
Leeftijd: 8+

Bestel nu

Een ontzettend leuke escape room voor thuis! Wij hebben deze gedaan met onze kinderen van 7 en 10. Voor beide waren de opdrachten heel geschikt. Relatief weinig voorbereiding, spel zat goed in elkaar en vooral veel plezier gehad! – Fam. Kramer

Wie heeft de escaperoom-voor-thuis gemaakt?

De Escape-voor-thuis is gemaakt door Living Story. Deze serious game studio maakt al een aantal jaar échte escape rooms, zoals de Elixir Escape Room in de Wintertuin in Baarn.
Toen deze op 15 maart om 18:00 uur dicht moest vanwege het Corona-virus, zijn we meteen gaan nadenken over andere manieren om mensen tóch een escaperoom te laten beleven. Dat werd de ‘escaperoom-voor-thuis’.

Aan het nieuwe avontuur van de familie Groen: De Familie Groen op het Onbewoonde Eiland werkten mee: Michiel, Karen, René, Wendy, Lotte, Marinca, Willem, Manfred en Marieke.

 

Facebook

De Familie Groen heeft een eigen pagina op Facebook. Daar kun je een review achterlaten over jullie belevenissen met de familie Groen.

 

 

 

 

Bedankt!

Een extra bedankje voor onze favortiete playtesters: Julius, Luka, Eva & Nova.